Author Topic: Multiple VMU's  (Read 1661 times)

rooster

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Multiple VMU's
« on: June 21, 2014, 01:49:23 PM »
VMUs fill up mighty fast depending on the games I play. I'm hoping for a way to have mutiple VMUs available to switch out. Not just the two that are standard in the flash file. This may already be possible and I just haven't figured out how yet.

djricekcn

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Multiple VMU's
« Reply #1 on: September 10, 2014, 02:18:43 AM »
can't you just rename the flash file so th eapp doesn't read from it?  thus it should create a new vmu...if not, copy the vmu and rename it,put it at a different directory, that way, you technically ghave more than one now.

daemoncel

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Multiple VMU's
« Reply #2 on: October 25, 2015, 03:08:06 AM »
After some serious searching, i can not find a way to have multiple VMUs present in REICast. I have seen videos where users have two VMUs present in their bios on their Android devices, but can't replicate that. This is the ONLY thread I have found where my question is asked. Can someone explain this to me? Or point me in the right direction? Thanks.